Odla med Valio!

Gör ditt mjölkpaket till en fin kruka och gå loss med dina gröna fingrar! Det är lätt som en plätt att odla dina egna örter. Ta även chansen att tävla om fina priser.

Möt våra formgivare

Lär känna Clara Hedman, Selma Lindeblad och Gunnar Ólafsson – talangerna bakom våra fina krukor! De är alla studenter på några av landets främsta designutbildningar. Här får du veta mer om hur de tänkt kring sin design.

Läs mer

Så odlar du

Klipp av ditt mjölkpaket och vips blir det en kruka! Sedan är det bara att börja odla. Här har vi samlat enkla och användbara tips på hur du sår från grunden, planterar om örtkrukor från butiken och hur du bäst förvarar dina egenodlade örter.

Läs mer

Snyggt odlat!

Kolla in vilka prunkande odlingar ni gjort i mjölkpaketen! Tack för all härliga bilder!

Läs mer

Tävla & vinn

Var med och tävla om fina odlings-kit! Allt du behöver göra är att svara på två frågor om Valio och våra produkter. Passa även på att skicka in en bild på din kruka, så är du med i utlottningen av ett presentkort på 3 000 kr. Tävlingen är avslutad!

Vårt arbete med hållbarhet

För oss på Valio är det en självklarhet att tänka hållbart och värna om naturen. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att minska klimatavtrycket i vårt jordbruk och produktion.

Läs mer