Kantarellfyllda ravioli

Kantarellfyllda ravioli

Kantarellfyllda ravioli

4 Portioner
2 h
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

DEG

5 dl
Durumvetemjöl
1 ½ dl
Vatten
2 msk
Olivolja
½ tsk
Salt

FYLLNING

100 g
Kantareller
½ st
Zucchini
½ st
Gul lök
½ st
Aubergine
1 msk
Olivolja
100 g
2 krm
Salt
1 krm
Svartpeppar

SÅS

3 dl
1 st
Grönsaksbuljong
1 krm
Svartpeppar
2 krm
Salt
1 tsk
Timjan, torkad

Topping

50 g
Timjan
50 g
Pinjenötter, rostade
100 g
1 tsk
Olivolja

Gör så här

  1. DEG

  2. Blanda mjöl och salt i en bunke, tillsätt olja och salt lite i taget och knåda till en jämn deg
  3. Ställ degen i kylskåp ca 30 min
  4. Kavla ut degen tunt och använd ett glas med ca 6 cm i diameter för att forma runda degbitar
  5. Lägg fyllning i mitten på varje rund degbit och vik ihop till halvmånar, tryck ihop kanterna med en gaffel
  6. Låt de fyllda pastahalvmånarna torka i ca 10 min. Lägg dem sedan i kokande vatten, låt koka i ca 2-3 min tills de flyter upp till ytan
  7. FYLLNING

  8. Skär upp kantareller, zucchini, aubergine och lök fint. Stek i olja på medelhög värme och krydda med salt och peppar
  9. Lägg fyllning i degbitarna och strö över Oddlygood Italian Style innan de viks ihop
  10. Den fyllning som blir över används till såsen
  11. SÅS

  12. Koka upp Oddlygood Easy Cooking tillsammans med grönsaksbuljongtärningen och tillsätt sedan resterande grönsaker från fyllningen, låt sjuda några minuter
  13. Ringa låsen över raviolin och toppa med rostade pinjenötter, timjan och Oddlygood Italian Style
  14. Servera dina kantarellfyllda raviolis varma och njut!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.