Örtmousse med basilikasill

Örtmousse med basilikasill

Örtmousse med basilikasill

Örtmousse med basilikasill

En härligt örtmousse med sill och basilikasmak. Passar perfekt som förrätt på påskbordet.

6 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser6 Portioner

Örtmousse

1 dl
½ dl
8 st
Basilikablad
2 st
Gelatinblad

Basilikasill

1 msk
Majonäs
1 msk
2 st
Inläggningsfiléer av sill
8 st
Basilikablad

Gör så här

  1. Örtmousse

  2. Blötlägg gelatinbladen och smält sedan de urkramade bladen i vattenbad.
  3. Mixa samman yoghurt, creme fraiche, basilika och gelatin i en mixer.
  4. Häll upp i serveringsglasen och låt stå svalt för att stelna.
  5. Basilikasill

  6. Finhacka basilikan och blanda med strimlad sill, majonnäs och creme fraiche.
  7. Smaka av med peppar.
  8. Servera på toppen av moussen.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.