Picklad rödlök

Picklad rödlök

Picklad rödlök

Detta recept ger en klassisk smak av picklad rödlök med en balanserad syrlighet och en touch av sötma.

6 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser6 Portioner

4 st
rödlök
2 dl
vatten
1 dl
ättika
2 dl
socker

Gör så här

  1. Skiva rödlöken tunt och lägg den i en stor skål.
  2. Koka upp blandningen och rör tills sockret och saltet har löst upp sig.
  3. Häll den varma marinaden över rödlöken och vänd försiktigt för att täcka alla bitar.
  4. Täck skålen med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i minst 2 timmar.
  5. Lägg rödlöken i en burk när den har svalnat och förvara i kylskåpet i minst 24 timmar.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.