Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
20 min
Totalt
50 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 paprika, gärna i olika färger
- 1 rödlök
- 250 g körsbärstomater
- 2 röd chili, finhackad
-
200 g
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 msk tomatpuré
- 2 krm paprikapulver
koriander, hackad
- 200 g tärnad salladsost, laktosfri
- 0 kg salt
- 0 kg svartpeppar, grovmalen
- 300 g tagliatelle pasta
lime, saften från
- 0 kg bladpersilja, hackad
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 °C.
- Strimla paprika. Skala och skiva rödlöken och halvera tomaterna. Lägg grönsakerna i en ugnsform. Blanda chili, crème fraiche, tomatpuré, paprikapulver och hackad koriander och häll över. Krydda med salt och svartpeppar. Toppa med salladsost och krydda med salt och peppar.
- Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka.
- Koka under tiden pastan och vänd ner. Häll över färskpressad limesaft och toppa med hackad bladpersilja.
Till recepten
Dela recept