
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyfta
- 1 zucchini, liten
- 7¼ dl pasta
-
1 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 400 g tomater, krossade med örter
- ½ dl torrt vitt vin
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ¼ tsk cayennepeppar
- 1 tsk strösocker
- 200 g färska räkor, skalade
- 250 g musslor, kokta på burk
- ½ dl bladpersilja, hackad
- 0 kg salt och svartpeppar
- 0 kg parmesanost
Dela recept
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Tärna zucchinin.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
- Fräs löken och zucchinin mjuka i en stekpanna med smör ca 5 minuter. Tillsätt tomater och vitt vin och sjud i ca 5 minuter.
- Tillsätt grädde, cayennepeppar och socker. Krydda med salt och peppar. Koka upp såsen.
- Häll av vätskan från skaldjuren och rör ner, se till att de blir varma, men koka inte för att förhindra att räkorna blir sega. Toppa med persilja.
- Servera såsen med pastan och riven ost.
Till recepten
Dela recept