Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
20 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 180 g räkor, MSC-certifierade
-
380 g
Valio Middagsmagi grytbas pomodoro italianMiddagsmagi grytbas pomodoro italian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
- 600 g fiskfiléer utan skinn t ex torsk, lax, kolja
- ¼ tsk salt
- ½ tsk citronpeppar
Till servering
- ½ dl dill
- 0 kg citronklyftor
- 0 kg potatis eller potatismos
Dela recept
Instruktioner
- Tina räkorna, låt rinna av i ett durkslag.
- Krydda fiskfiléerna med salt och citronpeppar och lägg dem i en ugnsform. Tillaga i nedre/mittersta delen av ugnen i 175°C i ca 20 minuter tills fisken är genomstekt.
- Värm såsen försiktigt i en kastrull med räkorna. Häll såsen över fisken.
- Toppa med dill och servera med citronklyftor samt t.ex. kokt potatis eller potatismos.
Till recepten
Dela recept