Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
20 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 700 g laxfilé
- ⅔ tsk salt
- ⅔ tsk svartpeppar, malen
- 80 g sardellfiléer
- 1 dl kalamataoliver, urkärnade
-
380 g
Valio Middagsmagi grytbas pomodoro italianMiddagsmagi grytbas pomodoro italian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
Servering
- 2 salladslökar, strimlade
- ½ dl kapris eller bärkapris
- 0 kg bröd och pasta, gnocchi eller potatis
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°.
- Lägg laxfilén i en ugnsform med skinnsidan nedåt. Krydda med salt och peppar.
- Här grytbasen i en bunke. Hacka sardellerna fint, halvera oliverna och blanda med grytbasen. Häll över grytbasblandningen över fisken.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter tills fisken är färdig.
- Toppa med salladslök och kapris.
- Servera med bröd och pasta, gnocchi eller potatis.
Till recepten
Dela recept