Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					15 min				
			
					Passiv				
				
					15 min				
			
					Totalt				
				
					30 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Nybörjarbröd
 - Ugn250°C
 
Recension
				0
				stjärnor av fem
				0 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 
												50 g
																													Valio Laktosfri smör, rumstempereratSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
												 - 2 dl havregryn
 - 3 dl vetemjöl
 - 2 tsk bakpulver
 - 
												2 dl
																													Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
												 - 1 nypa salt
 
	Dela recept
					Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 °C.
 - Nyp ihop havregryn, mjöl, bakpulver och salt tillsammans med finfördelat smör.
 - Tillsätt yoghurten och eventuellt lite mer mjöl för att få degen mindre kletig.
 - Forma till fyra lika stora bollar och klappa ut dem något på en plåt med bakplåtspapper.
 - Grädda i 12–15 minuter.
 
Till recepten
	Dela recept