ATT BLI STARK SMAKAR GOTT

Valio PROfeel® är en serie färska och proteinrika produkter i flera olika varianter och goda smaker. Vår pudding, mousse och shake är alla suveräna mellanmål när du vill fylla på med protein. Produkterna är laktosfria och utan tillsatt socker. Eftersom de är färska hittar du dem i kyldisken.

Fyll på med protein

Valio PROfeel® finns som pudding, mousse och shake i flera goda smaker. Proteinpudding NYHET vanilj-maräng / choklad / gräddkola / mintchoklad Proteinmousse cappuccino / choklad Proteinmilkshake apelsin & choklad / choklad / chokladhallon & choklad

Läs mer

Vad är egentligen protein?

Protein kommer från det grekiska ordet ”proteos” som betyder den första, den viktigaste. Och lite så är det faktiskt. Protein är vårt absolut viktigaste näringsämne och livsnödvändigt för kroppen att vi får i oss.

Läs mer

Vi är gjorda för rörelse

Att röra sig regelbundet är bra för både kropp och själ. Genom träning blir vi både starkare och piggare, dessutom finns det massor av forskning som visar att även minnet förbättras. Vuxna brukar rekommenderas att röra sig minst en halvtimme om dagen, allt från en lite snabbare promenad till en löptur eller ett pass på gymmet gör nytta!

Läs mer

Powerwalk - bra och skonsam träning

Powerwalk är helt enkelt en träningsform där du går en snabb och kraftfull promenad. Det handlar alltså om att gå snabbare och med mer kraftfulla rörelser i ben och armar än under än under en vanlig promenad. Risken för belastningsskador är mindre vid powerwalk än vid löpning eftersom belastningen fördelas mer jämnt i exempelvis fötter, knän och höfter.

Läs mer

Löpträna och må bra!

Löpning är en väldigt effektiv träningsform som stärker både muskler och skelett. Att springa regelbundet får många att må bra och då inte bara fysiskt utan även mentalt. Det är roligt att springa och löpningen gör dig glad. Häng med så berättar vi mer om hur du kommer igång med löpträningen och hur du håller motivationen uppe för fortsatt löpning. Många klarar av att springa från 0 till 5 kilometer inom 5-8 veckor.

Läs mer

PROfeel® träningstips

Att få in motion i vardagen behöver inte vara så svårt. Den bästa träningen är den träning som blir av! Har du inte så mycket tid kan du träna hemma och det kan räcka med ett enkelt 15 minuters pass några gånger i veckan, även små steg ger med tiden resultat. Här har vi samlat några enkla övningar som du kan göra hemma, utomhus eller på gymmet. Flera av övningarna kan varieras så att de blir tuffare eller enklare att genomföra så att alla kan hitta sin nivå.

Läs mer

Frågor & svar

Vi har samlat några av de vanligaste frågorna om PROfeel® och protein på ett och samma ställe. Har du frågor kring protein finns svaret kanske här.

Läs mer

Smaka på en god vana - inspirerande recept

Vår milkshake, pudding och mousse är underbart goda att äta precis som de är vare sig man är hemma eller på väg till träningen. För den som tränar och äter proteinprodukter ofta och vill ha inspiration och variation har vi samlat våra bästa recept med en extra proteinboost till frukost eller mellanmål.

Till recepten

Valio PROfeel® Proteinshakes, proteinpuddingar och proteinmousse

Valio PROfeel® är en serie färska och proteinrika produkter i flera olika varianter och goda smaker. Vår pudding, shake och mousse är alla suveräna mellanmål när du vill fylla på med protein. Produkterna är laktosfria och utan tillsatt socker. Eftersom de är färska hittar du dem i kyldisken.

Protein bidrar till att öka muskelmassan. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.