Fortsätt till innehållet

Brand

FYLLD MED PROTEIN OCH GOD SMAK

Valio PROfeel® är en serie färska och proteinrika produkter i flera olika varianter och goda smaker. Vår pudding, mousse, shake och kvarg är alla suveräna mellanmål när du vill fylla på med protein. Helt laktosfria och du kan välja mellan produkter utan tillsatt socker eller utan sötningsmedel. Eftersom de är färska hittar du dem i kyldisken.

NYHET: proteinkvarg med bär- eller fruktsås i botten

Krämig proteinkvarg med smarrig sås i botten. 15g protein per förpackning.

Proteinkvarg
vanilj & blåbärspaj / vanilj & citron

Milkshake fylld av protein

Krämig färsk proteinshake i flera goda smaker. 25g protein per förpackning.

Proteinmilkshake
jordgubbsglass / choklad / apelsin & choklad / hallon & choklad

Fyll på med proteinpudding och proteinmousse

Valio PROfeel® pudding och mousse flera goda smaker.
Pudding 20g protein per förpackning.
Mousse 18g per förpackning.

Proteinpudding
choklad / gräddkola / vanilj & maräng / mintchoklad
Proteinmousse
choklad

Proteinpudding utan sötningsmedel

Vår krämiga proteinpudding utan sötningsmedel är lika suveränt god efter träningen som vid stunder du bara vill njuta av något riktigt gott. Puddingen finns i två ljuvliga smaker. 18g protein per förpackning.

Proteinpudding utan sötningsmedel
banoffee / choklad-jordgubb

Vad är egentligen protein?

Protein kommer från det grekiska ordet ”proteos” som betyder den första, den viktigaste. Och lite så är det faktiskt. Protein är vårt absolut viktigaste näringsämne och livsnödvändigt för kroppen att vi får i oss.

Vi är gjorda för rörelse

Att röra sig regelbundet är bra för både kropp och själ. Genom träning blir vi både starkare och piggare, dessutom finns det massor av forskning som visar att även minnet förbättras. Vuxna brukar rekommenderas att röra sig minst en halvtimme om dagen, allt från en lite snabbare promenad till en löptur eller ett pass på gymmet gör nytta!

Cykla dig i form

Att cykla har många fördelar. Cykelträning är en enkel och effektiv motionsform som dessutom är skonsam för kroppen. Samtidigt som du förbättrar din kondition kan cykelträningen ge starkare och uthålligare muskler och ökad kaloriförbrukning. Det finns många olika skäl att cykla: allt från att det kan vara härligt med en cykeltur en solig sommardag till att cykelpendla till jobbet eller för att målmedvetet förbättra sin motion med hjälp av cykeln. Så vad väntar du på? Börja cykla regelbundet och kom i form!

Löpträna och må bra!

Löpning är en väldigt effektiv träningsform som stärker både muskler och skelett. Att springa regelbundet får många att må bra och då inte bara fysiskt utan även mentalt. Det är roligt att springa och löpningen gör dig glad. Häng med så berättar vi mer om hur du kommer igång med löpträningen och hur du håller motivationen uppe för fortsatt löpning. Många klarar av att springa från 0 till 5 kilometer inom 5-8 veckor.

Powerwalk – bra och skonsam träning

Powerwalk är helt enkelt en träningsform där du går en snabb och kraftfull promenad. Det handlar alltså om att gå snabbare och med mer kraftfulla rörelser i ben och armar än under än under en vanlig promenad. Risken för belastningsskador är mindre vid powerwalk än vid löpning eftersom belastningen fördelas mer jämnt i exempelvis fötter, knän och höfter.

PROfeel® träningstips

Att få in motion i vardagen behöver inte vara så svårt. Den bästa träningen är den träning som blir av! Har du inte så mycket tid kan du träna hemma och det kan räcka med ett enkelt 15 minuters pass några gånger i veckan, även små steg ger med tiden resultat. Här har vi samlat några enkla övningar som du kan göra hemma, utomhus eller på gymmet. Flera av övningarna kan varieras så att de blir tuffare eller enklare att genomföra så att alla kan hitta sin nivå.

Frågor & svar

Vi har samlat några av de vanligaste frågorna om PROfeel® och protein på ett och samma ställe. Har du frågor kring protein finns svaret kanske här.


Smaka på en god vana - inspirerande recept

Smaka på en god vana – inspirerande recept

Vår milkshake, pudding, mousse och kvarg är underbart goda att äta precis som de är vare sig man är hemma eller på väg till träningen. För den som tränar och äter proteinprodukter ofta och vill ha inspiration och variation har vi samlat våra bästa recept med en extra proteinboost till frukost eller mellanmål.


Protein bidrar till att öka muskelmassan. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.