Smaka på en god vana

Valio PROfeel® shake, pudding och mousse är underbart goda att äta precis som de är vare sig man är hemma eller på väg till träningen. För den som tränar och äter proteinprodukter ofta och vill ha inspiration och variation har vi samlat våra bästa recept med en extra proteinboost till frukost eller mellanmål.

Extra gott med vispad chokladshake

Här kommer ett extra smarrigt tips för dig som inte kan få nog av PROfeel shake och pudding! Vispa chokladshake så att den blir riktigt fluffig. Skeda sedan upp den fluffiga shaken ovanpå vår vanilj-marängpudding. Magiskt gott!

RECEPT MED VALIO PROFEEL® PROTEINSHAKE

Med VALIO PROfeel® proteinshake är det lätt att laga allt från krämig chokladgröt till smarriga proteinbollar doppade i choklad.

Recept med Valio PROfeel® proteinpudding

Med krämig och god proteinpudding som ingrediens finns alla möjligheter till att laga en proteinboostad frukost eller ett välsmakande mellanmål. Perfekt innan eller efter träning, eller när du helt enkelt bara är sugen på något riktigt gott.

Protein bidrar till att öka muskelmassan. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Mat och träning

Vad du ska äta innan och efter träning beror på hur hårt träningspasset är. Det är viktigt att det du äter ger tillräckligt med energi så att du orkar. Vill du fylla på med protein kan våra recept med Valio PROfeel® shake, pudding och fluff vara ett enkelt och gott sätt att få variation i näringsintaget i samband med träningen.

Protein redan till frukost

För dig som vill proteinboosta din frukost finns en busenkel lösning. Prova en hallon- och blåbärsbowl eller kanske bananpannkakor med choklad och bär till frukost nästa gång! Många har redan upptäckt att våra recept med Valio PROfeel® är supergoda och ofta passar perfekt även till frukost, prova du med!

Valio PROfeel® proteinprodukter

Vår kropp behöver utöver träning också en blandning av olika näringsämnen för att må bra. Energi får vi från protein, fett och kolhydrater. Utöver dessa behöver vi också vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Läs mer