Fortsätt till innehållet

Tema

Smaka på en god vana


Extra gott med vispad chokladshake

Här kommer ett extra smarrigt tips för dig som inte kan få nog av PROfeel shake och pudding! Vispa chokladshake så att den blir riktigt fluffig. Skeda sedan upp den fluffiga shaken ovanpå vår vanilj-marängpudding. Magiskt gott!

Mat och träning

Vad du ska äta innan och efter träning beror på hur hårt träningspasset är. Det är viktigt att det du äter ger tillräckligt med energi så att du orkar. Vill du fylla på med protein kan våra recept med Valio PROfeel® shake, pudding och fluff vara ett enkelt och gott sätt att få variation i näringsintaget i samband med träningen.

Protein redan till frukost

För dig som vill proteinboosta din frukost finns en busenkel lösning. Prova en hallon- och blåbärsbowl eller kanske bananpannkakor med choklad och bär till frukost nästa gång! Många har redan upptäckt att våra recept med Valio PROfeel® är supergoda och ofta passar perfekt även till frukost, prova du med!


Valio PROfeel® proteinprodukter

Valio PROfeel® proteinprodukter

Vår kropp behöver utöver träning också en blandning av olika näringsämnen för att må bra. Energi får vi från protein, fett och kolhydrater. Utöver dessa behöver vi också vitaminer, mineraler och antioxidanter.