Fortsätt till innehållet
Proteinmuffins med chokladsmak

Proteinmuffins med chokladsmak

Saftiga och glutenfria chokladmuffins med proteinpudding och dadlar. Enkelt att mixa ihop och väldigt gott till kaffet!

Proteinmuffins med chokladsmak

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 10  färska dadlar, urkärnade
  • ägg
  • 1 dl bovetemjöl
  • ½ dl kokosflingor
  • 3 msk kokosolja
  • 5 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 180 g
    Valio PROfeel® proteinpudding choklad
    Valio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av fyllig choklad. Produkten…
    Valio PROfeel® proteinpudding choklad
  • 1 krm havssalt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Mixa dadlarna med äggen i en matberedare. Tillsätt resterande ingredienser förutom proteinpuddingen och mixa till en slät smet.
  3. Fyll muffinsformar till hälften med smet, lägg i en klick proteinpudding och fyll på med resten av smeten.
  4. Grädda i ugnen i ca 10 minuter tills de är genomgräddade. Låt svalna.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.