 
	Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					20 min				
			
					Passiv				
				
					1 h				
			
					Totalt				
				
					1 h 20 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Matlagningsentusiast
- Ugn160°C
Recension
				4
				stjärnor av fem
				1 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1½ kg kycklingfärs
- 8½ dl purjolök, strimlad
- 6 dl paprika, tärnad
- 
												½ dl
																													Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
   
- 0 kg salt och peppar
- 
												1½ l
																													Valio Laktosfri matgrädde FoodserviceValio Laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
   
- 
												5 dl
																													Valio Laktosfri ostcrème FoodserviceValio Koskenlaskija är en laktosfri ostcréme med en kraftig och fyllig smak, gjord av äkta…
   
- 2 dl vitt vin
- 2 msk kycklingfond, koncentrerad
- 2 msk timjan, torkad
- 2 msk oregano, torkad
- 2 msk dragon
- 10 g vitlöksklyfta, pressad
- 2½ kg potatis, skivad
	Dela recept
					Instruktioner
- Bryn kycklingfärs, purjolök och paprika i smör. Krydda med salt och peppar.
- Blanda grädde, ostcrème, vin, kycklingfond, vitlök och kryddor.
- Varva kycklingfärs och potatis i bleck.Slå över blandningen.
- Tillaga i ugn 160°C i ca en timme.
Till recepten
	Dela recept
					 
										 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																