Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderSallad
- ½ knippe färsk grön sparris
- 100 g ruccola
- 100 g krispsallad
- 100 g mâche
- 1 gurka
- ½ fänkål
- 150 g laktosfri fetaost
Dressing
- 3 msk olivolja
- 1 msk citronjuice
- ¼ tsk strösocker
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk svartpeppar, nymalen
Dela recept
Instruktioner
Sallad
- Bryt av de träiga ändarna på sparrisen. Koka den al dente i saltat vatten. Låt svalna och skär i mindre bitar.
- Skölj, torka och riv salladen i mindre bitar.
- Dela gurkan på längden och skär i skivor.
- Skiva fänkålen i tunna skivor.
- Varva alla ingredienser på tallrikar. Smula över fetaost.
Dressing
- Blanda alla ingredienserna till dressingen och ringla över salladen.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.