Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderSallad
- 250 g grönkål
- ½ dl olivolja
- 1 äpple
- 1 dl granatäpplekärnor
- 1 dl pekannötter
- 100 g gorgonzola
Dela recept
Instruktioner
- Ta bort eventuella hårda stjälkar på grönkålen och skär eller riv den i mindre bitar.
- Massera in olivolja, salt och peppar.
- Skiva äpplet och ta ut kärnorna från granatäpplet.
- Blanda grönkål, äpple och granatäpplekärnor i en skål. Strö över pekannötter och smula över gorgonzola.
- Tips: Ringla gärna över lite olivolja och vit balsamvinäger för extra god smak.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.