Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 700 g kokt kall potatis
- 150 g rädisor
- 1 rödlök
- 150 g sockerärtor eller salladsärtor
- ½ dl färsk dill
- 1 knippe gräslök
-
3⅓ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 0 kg salt och vitpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skär potatisen och rädisorna i kvartar. Skala och hacka rödlöken fint, strimla sockerärterna, hacka dillen och gräslöken fint.
- Koka upp grädden i en kastrull med lite salt och peppar.
- Vänd ner potatisen, rör om och låt allt bli genomvarmt.
- Blanda i alla grönsaker men spara lite gräslök till garnering. Smaka av med salt och peppar.
- Servera genast till grillat eller rökt kalkon eller varmrökt fisk.
Till recepten
Dela recept