Vegetarisk Lasagne

Vegetarisk Lasagne

Vegetarisk Lasagne

Smakrik vegetarisk lasagne med bönor.

20 Portioner
1 h
00 ratings

Ingredienser20 Portioner

2 kg
Dagens Rätt Grönt Grönsaksbas, eko, vegansk
500 g
Dagens Rätt Grönt Bönmix Mukimame
500 g
Dagens Rätt Grönt Linser Gröna
600 g
Lasagneplattor
1 kg
Krossade tomater
500 g
Grönsaksbuljong, pulver
20 g
Paprika, pulver
20 g
Oregano, torkad
10 g
chili, pulver

Ostsås

5 dl
4 dl
4 dl
150 g

Gör så här

  1. Tillagning

  2. Blanda ostsåsen och låt stå
  3. Blanda grönsaksbas, krossade tomater, grönsaksbuljongpulver och kryddor
  4. • Vänd ner bönmix och linser
  5. Smaka av med salt, peppar och ev. kryddor
  6. Varva ostsås, lasagneplattor och grönsaksbas i bleck
  7. •Tillaga i ugn på 160 grader i 30-35 minuter
  8. Avsluta med ostsås och riven ost
  9. Tips!

  10. Förbered gärna hela lasagnen dagen innan Vill du höja smakupplevelsen så koka upp basen tillsammans med kryddorna innan ni lägger i

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.Läs hela Valios integritetspolicy ›