Indisk blomkålsgryta

Indisk blomkålsgryta

Indisk blomkålsgryta

10 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser10 Portioner

1 l
Oddlygood® havredryck
1 kg
Blomkål, buketter
1 kg
Potatis, tärnad
800 g
Kokta kikärtor
5 dl
Kokosmjölk
175 g
Gul lök, tärnad
1 dl
Tomatpuré
½ dl
Rapsolja
4 st
Vitlöksklyftor
2 st
Lime pressad
50 g
Ingefära, riven
3 msk
Spiskummin
3 msk
Gurkmeja
3 msk
Kardemumma, mald
2 msk
Koriander, mald
2 tsk
Salt
2 tsk
Strösocker

Gör så här

  1. Fräs blomkål, potatis och lök i olja i en kastrull tills de mjuknar
  2. Tillsätt vitlök, tomatpuré, Oddlygood barista havredryck, kokosmjölk, ingefära och kryddor
  3. Låt småputtra under lock i ca 10-15 minuter
  4. Tillsätt kikärtor, rivet limezest samt saften från en lime
  5. Koka under omrörning
  6. Serveras med ris och valfri sallad

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.Läs hela Valios integritetspolicy ›