Klassisk laktosfri gubbröra

Klassisk laktosfri gubbröra

Klassisk laktosfri gubbröra

Klassisk laktosfri gubbröra

Ett klassiskt recept på laktosfri gubbröra. Det är enkelt att göra och passar lika bra på midsommar, valborg, påsk och jul.

4 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

4 st
Ägg
200 g
Matjesill
2 msk
Majonäs
2 msk
1 msk
Gul lök, finhackad
1 msk
Kaviar
1 msk
Färsk dill, finhackad
2 msk
Färsk gräslök
1 krm
Salt
1 krm
Peppar

Gör så här

  1. Koka äggen , ca 7 min och låt svalna i kallt vatten.
  2. Häll av spadet och hacka sillen.
  3. Blanda sillen med hackat ägg, créme fraiche, majonnäs, lök, kaviar och dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera gubbröran med kavring, rågbröd eller toast.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.