Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
3.33
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 600 g falukorv
- 1 gul lök
- 1 dl tomatpuré
- 2 msk äppelcidervinäger
-
4 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ½ dl finhackad persilja
-
20 g
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 0 kg salt & peppar
Till servering
- 0 kg kokt ris
- 0 kg grönsallad
Dela recept
Instruktioner
- Skär falukorven i stavar. Skala och skiva lök.
- Bryn korven i smör till fin färg och tillsätt därefter lök och tomatpuré. Stek vidare ett par minuter och tillsätt vinäger och vispgrädde. Koka i ca 5 minuter och smaka av med salt och svartpeppar.
- Blanda ner persilja i stroganoffen och servera med ris och en god grönsallad.
Till recepten
Dela recept