
Förberedelsetid
Aktiv
45 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
4
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg kycklinglårfilé, i bitar
- 400 g champinjoner, skivade
- 200 g paprikamix, strimlad
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
5 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
-
5 dl
Valio Laktosfri matgrädde FoodserviceValio Laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 4 msk kycklingsfond, koncentrerad
- 3 msk dijonsenap
- 3 vitlöksklyftor
- 2 tsk timjan, torkad
- 0 kg salt och svartpeppar
- 0 kg majsstärkelse
- 1 kg tagliatelle eller annan pasta
- 0 kg färska örter, t ex timjan, persilja, basilika
Dela recept
Instruktioner
- Bryn kyckling, champinjoner och paprikamix i smör i en stor stekpanna eller i en gryta.
- Tillsätt övriga ingredienser och koka i ca 10 minuter.
- Red eventuellt med majsstärkelse till önskad konsistens.
- Smaka av med salt och peppar.
- Koka pastan al dente i saltat vatten.
- Toppa med lite färska örter.
Till recepten
Dela recept