Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Passiv
5 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn200°C
Recension
4
stjärnor av fem
5 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g nachochips
- 400 g nötfärs
- 1 paket tacokryddmix (28 g)
- 1 dl vatten
- 380 g färdig bönsalsa
- 150 g riven ost Tex Mex
-
200 g
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 300 g chunky salsa
-
0 kg
Valio Laktosfri Smör, till stekningSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Dela recept
Instruktioner
- Lägg chipsen på en plåt med bakplåtspapper.
- Bryn nötfärsen i stekpanna i lite smör. Tillsätt kryddmix, vatten och bönsalsa. Koka på svag värme ca 10 minuter tills fyllningen har tjocknat.
- Lägg färsen på chipsen och täck med ost.
- Gratinera i ugn 200 °C ca 5 minuter.
- Toppa med crème fraiche och chunky salsa.
Till recepten
Dela recept