Nudelwok

Nudelwok

Nudelwok

Detta är en nudelwok som består av färska grönsaker, fisk och nudlar som garanterat kommer att bli en favorit på middagsbordet. Fisken marineras i teryaikisås och fisksås, som är klassiska asiatiska såser som ger en rik, sötsyrlig och salt smak som verkligen höjer smakupplevelsen av rätten.

4 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

200 g
Nudlar
200 g
Kål
1 st
Morot
1 st
Chili
1 msk
Sesamolja
1 msk
Teriyakisås
2 ½ dl
1 kruka
Färsk koriander

Marinad till fisken

400 g
Benfri fisk, t ex lax eller torsk
2 msk
Sesamolja
1 msk
Limejuice
1 msk
Fisksås
1 msk
Teriyakisås

Gör så här

  1. Marinera fisken först: Mät upp marinadens ingredienser i en plastpåse och blanda. Skär fisken i bitar. Lägg försiktigt ner fiskbitarna i påsen och låt marinera medan maten tillagas. Gärna längre om möjligt.
  2. Lägg nudlarna i en skål med vatten, vattnet kan vara kallt.
  3. Strimla kål, morot och chili. Woka i sesamolja i 5 min. Tillsätt de avrunna nudlarna, teriyakisåsen och Oddlygood. Låt stå på plattan på låg värme.
  4. Stek fisken snabbt i en panna tills den är genomstekt på båda sidor. Häll över marinaden och låt den absorberas.
  5. Montera portioner. Garnera med koriander och limeklyftor.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.