Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
10 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g pasta, t.ex. penne
-
2 dl
Valio Laktosfri cream cheese vitlökValio laktosfri cream cheese är en krämig färskost med smak av vitlök. Passar utmärkt som…
- 1 rödlök
- ½ zucchini
- 250 g körsbärstomater
- 50 g grönkål
- 100 g lufttorkad skinka
- 1 msk olivolja
- 0 kg salt
- 0 kg citron
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 °C.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt svalna.
- Blanda pastan med cream cheese.
- Skala och skiva löken tunt, skiva zucchinin och dela tomaterna.
- Ta bort den hårda mittstocken från grönkålen. Riv resten fint och blanda med olivolja och salt.
- Blanda grönkål med skinka på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ugn ca 10 minuter tills grönkålen är krispig. Rör en gång under tiden.
- Blanda alla ingredienser till en sallad och lägg på ett fat. Garnera med citronklyftor.
Till recepten
Dela recept