Pestobakade lammracks

Pestobakade lammracks

Pestobakade lammracks

Lammracks som först grillas eller steks, för att sedan bakas i ugnen med en härlig hemmagjord pesto. Dina lammracks serverar du med fördel tillsammans med en potatisgratäng.

4 Portioner
1 h
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

Pesto

2 st
Basilikakrukor
1 st
Vitlöksklyfta
½ dl
Parmesanost
1 dl
Olivolja
2 msk
Pinjenötter

Lammracks

1 kg
Lammracks

Gör så här

  1. Pesto

  2. Kör samman alla ingredienserna i matberedare.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lammracks

  5. Grilla eller stek först båda sidor tills det fått färg.
  6. Bred ut pesto på yttersidan.
  7. Lägg i ugnsfast form och baka av i ugn i 15-20 minuter.
  8. Kontrollera stekgraden på köttet med hjälp av stektermometer. Skall vara 54-55 grader.
  9. Servera direkt!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.