Rabarberpaj

Rabarberpaj

Rabarberpaj

En frasig och god rabarberpaj som du enkelt tillagar på grillen.

4 Portioner
30 min
11 rating

Ingredienser4 Portioner

200 g
Vaniljkräm
400 g
Rabarber
50 g
2 dl
Havregryn
1 tsk
Kanel, mald
500 g

Gör så här

  1. Skär fyra bitar av bakplåtspapper och folie (ca 25 x 25 cm), lägg dem ovanpå varandra med folien underst
  2. Fördela först vaniljkräm på de fyra olika bakplåtspapperna, hacka sedan rabarbern och strö ovanpå
  3. Blanda ihop smör, socker, havregryn och kanel till en smulig blandning i en skål. Fördela sedan över rabarbern
  4. Vik ihop hörnen på bakplåtspappret och folien till ett knyte och stäng knytena
  5. Tillaga på grillen tills rabarbern mjuknar. Det går även bra att tillaga dem i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter
  6. Servera din rabarberpaj med laktosfri vaniljsås

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.