Röra till bröd

Röra till bröd

Röra till bröd

En enkel och god kall röra som passar utmärkt som tillbehör till sallader, omeletter, grovt bröd eller grillat.

6 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser6 Portioner

200 g
1 st
Vitlöksklyfta
½ st
Gul lök
1 st
Morot
½ st
Gurka
1 msk
Olivolja
1 krm
Tabasco
1 nypa
Färsk timjan

Gör så här

  1. Skala och tärna moroten mycket fint.
  2. Skiva vitlöken och finhacka gullöken.
  3. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme. Det skall inte få färg bara mjukna. Låt svalna.
  4. Tärna upp gurkan och blanda med lite salt. Låt stå 20 minuter och häll bort överbliven vätska.
  5. Blanda samman grönsakerna med yoghurten och crème fraichen, smaka av med tabasco, salt, peppar och timjan.
  6. Servera gärna till sallader, omeletter, grovt bröd och även grillat.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.Läs hela Valios integritetspolicy ›