Förberedelsetid
Aktiv
1 h
Totalt
1 h
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderPajdeg
-
100 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 2 dl vetemjöl
- 2 msk vatten
- 1 krm salt
Fyllning
- 150 g skinka
- 1 röd paprika
- 1 lök
-
1 burk
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 150 g riven ost
- 3 ägg
- 1 krm svartpeppar
- 1 dl hackad persilja
Dela recept
Instruktioner
- Knåda samman smör och mjöl till en deg. Tillsätt kallt vatten och salt. Blanda degen tills den är slät. Tryck ut degen i en pajform som är ca Ø 26 cm. Nagga botten försiktigt med en gaffel.
- Skär upp skinkan och paprikan. Hacka löken. Sprid ut detta över pajdegsbotten. Blanda ihop övriga fyllningsingredienser och häll över.
- Grädda i 175 grader i ca 35 minuter.
Till recepten
Dela recept