Skogsbärspaj med lättvispad kardemummafluff

Skogsbärspaj med lättvispad kardemummafluff

Skogsbärspaj med lättvispad kardemummafluff

Skogsbärspaj med lättvispad kardemummafluff

Skogsbärspaj med lättvispad kardemummafluff gjord på Oddlygood Easy Whipping. Det här är en efterrätt för dig som vill att middagen avslutas på topp.

4 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

Pajen, fyllning

500 g
Frysta blandade bär hallon och blåbär
1 msk
Majsstärkelse
½ dl
Socker

Pajen, topping

175 g
Margarin
2 dl
Socker
1 ½ dl
Vetemjöl
3 dl
Havregryn
2 krm
Salt
1 tsk
Bakpulver

Kardemummafluff

2 ½ dl
1 tsk
Kardemumma, mald
1 msk
Vaniljsocker

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser till pajtoppingen i en skål. Smält margarinet och häll över och blanda till en smet.
  2. I en pajform, blanda bär, socker och majsstärkelse någorlunda jämnt och fördela sedan pajtoppingen över.
  3. Grädda pajen i ca 20-25 minuter på 200 grader tills pajen fått fin färg.
  4. Vispa under tiden ihop OddlyGood Easy Whipping med kardemumma och vaniljsocker till ett mjukt fluff.
  5. Servera pajen varm med generöst med kardemummafluff och en kopp kaffe!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.