
Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g nötfärs
- ½ gul lök, finhackad
- 1 vitlök, finhackad
- 350 g spagetti
- 400 g pastasås med örter
-
1½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 0 kg smör eller olja till stekning
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Fräs färsen och löken i en stekpanna med lite smör eller olja tills löken mjuknat och färsen fått lite färg.
- Häll på tomatsåsen, skölj ur burken med ca 0,5 dl vatten och häll i pannan så att allt kommer med. Låt såsen puttra i ca 10 minuter. Tillsätt grädden och sjud 5 minuter tills färsen är genomstekt. Krydda med salt och peppar.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
- Servera pastan med såsen. Toppa med nymalen svartpeppar.
Till recepten
Dela recept