Snabba laktosfria scones

Snabba laktosfria scones

Snabba laktosfria scones

Snabba laktosfria scones

Bjud på en lyxig, laktosfri och nybakad frukost eller eftermiddagsfika som inte tar en evighet att baka. Dessa brittiska klassiker, ugnsvarma med smör, ost och marmelad, får vilken mun som helst att börja vattnas.

4 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

50 g
2 dl
Havregryn
3 dl
Vetemjöl
2 tsk
Bakpulver
2 dl
1 nypa
Salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 °C.
  2. Blanda havregryn, vetemjöl, bakpulver och salt tillsammans med finfördelat smör.
  3. Tillsätt yoghurten och eventuellt lite mer vetemjöl för att få degen mindre kletig.
  4. Forma till fyra lika stora bollar och klappa ut dem något på plåten.
  5. Grädda i 12–15 minuter.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.Läs hela Valios integritetspolicy ›