Fortsätt till innehållet
Stekt gös med koriander

Stekt gös med koriander

En snabblagad fiskrätt med gräddig limesås och koriander passar bra på vardagskvällar. Servera med ris eller kokt potatis och gärna lite kokta grönsaker.

Stekt gös med koriander

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 600 g gösfiléer, ben- och skinnfria
  • 1 msk limejuice
  • 30 g
    Valio Laktosfri smör
    Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
    Valio Laktosfri smör 200 g
  • 1 dl
    Valio Laktosfri vispgrädde
    Valio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
    Valio Laktosfri vispgrädde 35%  5 dl
  • 1 dl färsk koriander, hackad
  • 0 kg salt och svartpeppar

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Häll över limejuice. Stek fisken i stekpanna.
  2. Häll över grädde och låt koka upp. Garnera med korianderblad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.