Thaisoppa med fisk

Thaisoppa med fisk

Thaisoppa med fisk

10 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser10 Portioner

8 dl
2 dl
Laktosfri smetana
50 g
600 g
Fisk (torsk, lax, kolja - blanda gärna)
500 g
Wokgrönsaker
8 dl
Vatten
2 st
Lime, skal och juice
1 st
Röd chili, hackad
1 st
Vitlök, klyfta, riven
3 msk
Fiskfond
1 msk
Ingefära, riven
1 msk
Röd currypasta
1 msk
Grönsaksfond

Gör så här

  1. Tärna fisken och ånga den i några minuter
  2. Bryn currypasta, chili, ingefära och vitlök
  3. Tillsätt vatten och fiskbuljong
  4. Låt sjuda i några minuter
  5. Häll i grädde, smetana, limejuice och rivet skal
  6. Tillsätt fisken, lägg i wokgrönsakerna och låt koka upp
  7. Tillsätt fisken innan servering, smaka av med fiskfond och eventuellt salt och peppar
  8. Garnerna med eller vänd i hackad koriander eller persilja

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.Läs hela Valios integritetspolicy ›