Tikka Masala

Tikka Masala

Tikka Masala

10 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser10 Portioner

5 dl
50 g
1 kg
Strimlad kyckling, lårfilé
3 tsk
Spiskummin, malen
2 tsk
Gurkmeja, malen
2 tsk
Chilipulver
2 msk
Ingefära , riven
2 tsk
Kanel
2 tsk
Koriander
100 g
Paprika, tärnad
50 g
Vitlök, pressad
300 g
Gul lök
1 kg
Tomat, krossad
2 tsk
Salt
4 krm
Svartpeppar, grovmalen

Gör så här

  1. Stek lök och paprika i smöret tills de är mjuka
  2. Tillsätt kyckling, vitlök, ingefära och kryddorna
  3. Stek ytterligare 5 minuter
  4. Häll i tomatkross, grädde, salt och svartpeppar
  5. Låt koka på svag värme ca 10 minuter
  6. Servera med Raita och ris

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra er användarupplevelse och samla in användarstatistik. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner ni att vi använder cookies.Läs hela Valios integritetspolicy ›