Sriracha eller annan start chilisås (kan uteslutas)
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla paprikan och skiva purjolöken tunt.
Bryn kycklingfiléerna i smör i en panna. Salta och peppra och lägg dem i en ugnsfast form.
Sänk värmen i stekpannan och fräs paprika och purjolök i smör så att de mjuknar.
Lägg i mango-chutney, vispgrädde, spiskummin och sriracha (kan uteslutas) i stekpannan och hetta upp.
Häll såsen över kycklingfiléerna och ställ in i ugnen. Stek ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt (72 grader) och köttsaften klar. Smaka av sältan.
Servera med ris, couscous eller andra matgryn. Rivna morötter med citronsaft, russin, färsk koriander och lite rapsolja är gott till.
Tips! Sriracha eller annan stark sås finns i välsorterade butiker och asiatiska matbutiker.