
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
15 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 croissant, ogräddade bake-off
- 1 ägg
- 50 g mandelspån
- 150 g mandelmassa
-
1 msk
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 0 kg florsocker
- 0 kg jordgubbssylt
Dela recept
Instruktioner
- Grädda croissanterna enligt anvisningen på förpackningen men pensla överdelen med uppvispat ägg och strö på mandelspån före gräddning. Låt svalna.
- Rör mandelmassan mjuk med mjölken. Tillsätt mer mjölk om det behövs för att få den bredbar.
- Vispa grädden fast. Fyll i en spritspåse.
- Dela gifflarna och bred på mandelmassan. Spritsa ut grädden. Om du inte gillar mandelmassa eller vill ha en ny variant kan du även bre på lite jordgubbssylt.
- Pudra över florsocker.
Till recepten
Dela recept