Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					30 min				
			
					Totalt				
				
					30 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Matlagningsentusiast
 
Recension
				3.33
				stjärnor av fem
				3 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 
												1 dl
																													Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
												 - 1 dl ströbröd
 - 1 gul lök
 - 500 g blandfärs
 - 1 ägg
 - 1 tsk salt
 - 1 krm vitpeppar eller kryddpeppar, malen
 - 
												2 msk
																													Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
												 
	Dela recept
					Instruktioner
- Blanda mjölk och ströbröd i en skål. Låt svälla i 10 minuter.
 - Skala och finhacka löken.
 - Blanda lök, färs, ägg och kryddor med ströbrödsblandningen. Arbeta smidigt.
 - Fukta händerna med kallt vatten och forma jämna släta bullar.
 - Stek köttbullarna i en stekpanna med smör ca 3-5 minuter.
 
Till recepten
	Dela recept