
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
3.33
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g jordärtskocka
- 500 g svamp, valfri sort
- 1 gul lök
- 150 g grönkål
- 400 g pasta
-
5 dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 1 msk olivolja
- 1 krm salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skala och skär jordärtskockan i 1 cm stora tärningar.
- Ansa och skär svampen i bitar.
- Skala och finhacka löken.
- Dra bort den hårda mittsocken från grönkålen och finstrimla bladen.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Stek svamp och jordärtskocka i en stekpanna med olivolja ca 5 minuter till fin brynt färg. Tillsätt löken och fräs ca 5 minuter till. Tillsätt grönkålen och grädden och låt det koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda såsen med pastan och eventuellt 1 dl pastavatten.
Till recepten
Dela recept