Förberedelsetid
Aktiv
25 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g nötfärs
- ½ gul lök, hackad
-
380 g
Valio Middagsmagi grytbas pomodoro italianMiddagsmagi grytbas pomodoro italian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
- 1 dl vatten
- ¾ tsk salt
- 350 g spagetti
- 0 kg smör eller olja till stekning
- 0 kg svartpeppar, nymalen
Dela recept
Instruktioner
- Fräs färsen och löken i en stekpanna med lite smör eller olja tills löken mjuknat och färsen fått lite färg.
- Häll på grytbasen, skölj ur burken med vattnet och häll i pannan så att all grytbas kommer med. Låt såsen puttra i ca 10 minuter tills färsen är genomstekt. Salta.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
- Servera pastan med såsen. Toppa med nymalen svartpeppar.
Till recepten
Dela recept