
Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
30 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
2.5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 400 g krossade tomater
-
200 g
Valio Laktosfri cream cheese vitlökValio laktosfri cream cheese är en krämig färskost med smak av vitlök. Passar utmärkt som…
- 1 tsk basilika, torkad
- 2 tomater
- 250 g mozzarella
- 500 g gnocchi, färsk
- 0 kg salt och svartpeppar
Garnering
- 0 kg basilika, färsk
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°.
- Vispa samman krossade tomater, cream cheese, basilika och 1 dl vatten i en bunke. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd ner gnocchin (okokt) och häll upp i en ugnsform ca 20 x 25 cm.
- Riv eller bryt mozzarellan i bitar och skiva tomaterna tunt, lägg ovanpå. Krydda med salt och peppar.
- Grädda i ca 30 minuter tills ytan fått fin färg.
- Toppa med basilikablad.
Till recepten
Dela recept