 
	Förberedelsetid
					Aktiv				
				
					15 min				
			
					Passiv				
				
					20 min				
			
					Totalt				
				
					35 min				
			Svårighetsgrad
- 
					Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
				4
				stjärnor av fem
				1 recensioner
			
			
				Hur smakade det?
				
											
											
											
											
											
									
				
				
				
				
			
		Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 5 dl vetemjöl
- 2 dl socker
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
- 
												2 dl
																													Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
   
- 
												100 g
																													Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
   
- 1 ägg
Topping
- 0 kg florsocker
	Dela recept
					Instruktioner
- Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop i mjölk, smör och ägg till en klumpfri smet.
- Fördela smeten i de smorda formarna på muffinsbrickan eller i muffinsformar.
- Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 20 min.
- Sikta florsocker över de avsvalnade muffinsarna.
Till recepten
	Dela recept
					 
										 
										 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																