
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
10 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderGratinerade nachos
- 150 g riven ost
- 200 g nachochips
- 1 dl majs
- 1 dl svarta bönor
Avokadokräm
-
½ dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 avokado, mosad
- 1 msk färsk koriander, hackad
- 1 lime, saften från
- 0 kg salt och svartpeppar
Topping
- 0 kg picklad rödlök
- 0 kg jalapeño, skivad
- 0 kg limeklyftor
- 0 kg färsk koriander
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°.
- Lägg chipsen på en plåt och varva med majs, svarta bönor och riven ost.
- Låt osten smälta i ugnen i ca 10-15 minuter.
- Blanda samman ingredienserna till avokadokrämen. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Toppa chipsen med avokadokräm, picklad rödlök, chili, lime och koriander.
Till recepten
Dela recept