Små bakelser med hallon och blåbär. Citronbottnar i lager mellan fluffig hallonmousse och förskostmousse. Inuti döljer sig en god blåbärssylt. Dekorera som du vill med färska bär.
Tårtbotten | |
---|---|
50 g | |
1 dl | |
3 st | ägg |
2 ½ dl | strösocker |
3 ½ dl | vetemjöl |
2 tsk | bakpulver |
1 tsk | vaniljsocker |
1 st | citron, rivet skal |
1 krm | salt |
Hallonmousse | |
2 st | gelatinblad |
2 dl | |
¾ dl | hallonpuré |
¾ dl | strösocker |
2 tsk | lime, pressad |
1 nypa | salt |
Färskostmousse | |
100 g | |
1 ½ dl | |
½ dl | florsocker |
Montering | |
blåbärssylt | |
färska blåbär och hallon | |
myntablad | |
kardemumma, stött |
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.