Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 färdiga muffins
- 250 g jordgubbar
- 1 dl jordgubbssylt
-
1 paket
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 0 kg rivet limeskal
-
2½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 0 kg jordgubbar, till garnering
Dela recept
Instruktioner
- Skär muffinsen i ca 1 cm tjocka skivor.
- Skiva jordgubbarna och blanda med sylten.
- Vispa grädden. Mosa lite av jordgubbsblandningen och blanda ned.
- Blanda crème fraichen med det rivna skalet, tillsätt eventuellt lite socker.
- Varva muffins, crème fraiche, jordgubbsblandning och jordgubbsgrädde i glasen.
- Dekorera med jordgubbar.
Till recepten
Dela recept