Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
15 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 ägg
- 1½ dl strösocker
- 1 citron, saft och finrivet skal
- 2½ dl vetemjöl
- ½ dl mandelmjöl
- 1 msk vallmofrön
- 2 tsk vaniljsocker
- 1 tsk bikarbonat
-
2 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
topping
-
400 g
Valio Laktosfri kvarg körsbärLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av körsbär. God som den är tillsammans med…
-
1½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 0 kg nonpareller, körsbär och ätbara blommor
Dela recept
Instruktioner
- Smält smöret och blanda med ägg, socker, citronskal och citronsaft.
- Blanda alla torra ingredienser och vänd ned. Rör försiktigt ner yoghurten.
- Fördela smeten i muffinsformar av papper eller i en smord muffinsform.
- Grädda i 200 °C i ca 15 minuter. Låt svalna.
- Vispa kvarg och grädde fast. Lägg i en spritspåse med tyll och spritsa över muffinsen.
Till recepten
Dela recept