
Förberedelsetid
Aktiv
1 h
Passiv
10 min
Totalt
1 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderRulltårta
- 4 ägg
- 1½ dl strösocker
- ¾ dl vetemjöl
- ¾ dl potatismjöl
- 1 tsk bakpulver
Fyllning
- 2 dl konserverad mango
-
400 g
Valio Laktosfri kvarg mangoLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av mango. God som den är tillsammans med…
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
Dela recept
Instruktioner
- Vispa rumsvarma ägg och socker pösigt.
- Blanda de torra ingredienserna och sikta mer i äggsmeten, rör försiktigt. Bred ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper.
- Grädda i 200°C i ca 10 minuter.
- Vänd kakan upp och ned på en plåt med sockrat bakplåtspapper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna.
- Skär mangon i tunna skivor. Vispa grädden fast och blanda med kvargen.
- Lägg först på mangoskivorna på tårtans botten och kvarg-gräddblandningen ovanpå. Rulla ihop med hjälp av bakplåtspappret
- Garnera rulltårtan med florsocker och ätbara blommor.
Till recepten
Dela recept