Vegansk knäck

Vegansk knäck

Vegansk knäck

Knäcken måste ju anses vara ett måste runt juletid. Uppskattat av de allra flesta gästerna. Den här knäcken är helt vegansk så att ännu fler kan njuta av den.

50 Portioner
1 h
00 ratings

Ingredienser50 Portioner

2 dl
Strösocker
2 dl
2 dl
Ljus sirap
1 dl
Mandel, finhackad

Gör så här

  1. Ställ ut 50 st knäckformar på en bricka.
  2. Blanda socker Oddlygood Easy Cooking och sirap i en tjockbottnad kastrull. Låt koka ordentligt till temperaturen är ca 125 grader. Använd gärna en kökstermometer.
  3. Lyft bort kastrullen från plattan och rör ned den hackade mandeln.
  4. Häll över smeten i en kanna och fyll genast därefter formarna med knäcken.
  5. Förvara knäcken svalt, eller ännu bättre, servera den genast!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.