Denna veganska morotskaka som toppas av en äppelkompott och en fluffig vaniljmousse får smaklökarna att jubla. Denna saftiga morotskaka passar året runt, men varför inte garnera med kanelstänger och stjärnanis för att skapa extra julkänsla.
8 dl | Vetemjöl |
4 dl | Farinsocker |
2 dl | Socker |
1 ½ msk | Bakpulver |
1 tsk | Salt |
2 tsk | Kardemumma |
2 tsk | Kanel |
1 dl | Malda hasselnötter |
1 dl | Raps- eller olivolja |
1 msk | Ättika |
5 dl | |
400 g | Riven morot |
Vaniljmousse | |
---|---|
1 st | Oddlygood Bake & Dessert Vanilj |
2 ½ dl | |
Äppelkompott | |
4 st | Syrliga äpplen |
2 dl | Glögg |
2 dl | Syltsocker |
Dekoration | |
Kanelstång och stjärnanis |
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.