Oddlygood Veggie

Det perfekta veganska alternativet till ost

Valio Oddlygood® Veggie är vårt växtbaserade alternativ till ost. Med sin goda smak och fina smältegenskaper passar den utmärkt på både hamburgare, mackan, pizzan eller gratängen. Veggie passar veganer och är dessutom helt glutenfri.

Valio Oddlygood Veggie Grated är nominerad till Årets Food Servicevara av Dagligvaruleverantörers Förbund och Livsmedelsgrossisterna för Restaurang & Storkök. Det gör oss såklart väldigt stolta och glada. Tillhör du dem som ännu inte provat vårt ostalternativ som smakar och smälter precis som man vill? Då är det verkligen dags att prova!

Vegetabiliskt alternativ till ost

Valio Oddlygood® Veggie är gjord på 100% vegetabiliska ingredienser och tillverkad av kokosfett, potatisstärkelse och potatisprotein. De innehåller dessutom vitamin B12 och D2. Produkterna är helt fria från soja, palmolja, gluten och laktos. Oddlygood Veggie är producerad i Norden.

Oddlygood Veggie har vunnit ”Bäst på Mackan!” och ”Bäst på Pizzan!”. Källa:  FoodWest mars 2019.

Smält den, riv den eller ät den som den är!

Valio Oddlygood® Veggie finns både riven och som skivor. Skivorna passar utmärkt som pålägg på mackan och i hamburgaren. Den rivna smälter perfekt på pizza och passar även i soppor och såser. Oddlygood® Veggie är gjord på 100% vegetabiliska ingredienser och passar även veganer.

Härliga recept med Oddlygood Veggie

Här bjuder vi på ett antal recept med Oddlygood Veggie som ingrediens. En vegansk produkt med helt unika smältegenskaper.