Ingredienser

6 portioner

Röra till bröd

Beskrivning

Ingredienser

6 portioner

Gör så här:

  1. Skala och tärna moroten mycket fint. Skiva vitlöken och finhacka gullöken. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme. Det skall inte få färg bara mjukna. Låt svalna.
  2. Tärna upp gurkan och blanda med lite salt. Låt stå 20 minuter och häll bort överbliven vätska. Blanda samman grönsakerna med yoghurten och crème fraichen, smaka av med tabasco, salt, peppar och timjan.

Servera gärna till sallader, omeletter, grovt bröd och även grillat.

Foto: Annika Broman

Skriv en kommentar

Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer på Röra till bröd

Solbritt Bergqvist skriver:

Röra till bröd
Bra grund men jag skulle nog ta med lite hackade päron och färsk ananas, tror det höjer smaken. Skulle nog passa som botten i smörgåstårta oxå.

Christopher skriver:

Hej Solbritt
Tack för tipset, det lät riktigt gott. Hälsningar Valio

Anette Åman skriver:

Rörande röra
O gud så gott det ser ut och låter! Ska spara detta recept och göra detta, fast i större mängd så många kan äta det. Dags att bjuda släkten på middag! Perfekt för alla magar och dessutom bra för den som behöver gå ned i vikt!

Christopher skriver:

Hej Anette
Tack för din kommentar. Återkom gärna med en recension när du har hunnit prova den. Hälsningar Christopher


Populära avdelningar